2013. augusztus 8., csütörtök

A Szív Intuitív Intelligenciája: A személyes, társadalmi, és globális koherencia ösvénye



PONT, AHOGY A MENNYEI PRÓFÉCIÁBAN SZÓ VAN RÓLA...

És pont, amihez az Erőszakmentes Tudatosság, 
emberi kapcsolatokban pedig az Erőszakmentes Kommunikáció eszközül szolgál...

A film mögött álló Tudomány


Válogatott neves tudósok (akik a ’the Institute of HeartMath (IHM) and Global Coherence Initiative (GCI)’-nél, azaz a Californiai HeartMath Intézetnél dolgoznak USA-ban) széleskörű kísérleteket folytattak a szív intelligenciájának erejével kapcsolatban, az intuícióról és az összes élő lény közti energetikai koherenciáról (összetartozásról). Az IHM és GCI-nél feltárták az agy és szív közötti információáramlás finomságait, hogy az érzések/érzelmek hogyan befolyásolják az ember biológiáját és a geomagnetikus mezők, valamint a naptevékenységek hatását az egészségünkre, és napi tevékenységünkre.
Meghívjunk téged is, hogy tanulmányozd kísérleteinket itt: KÍSÉRLETEK.

A Globális Koherencia Kezdeményezés (The Global Coherence Initiative - GCI) célja, hogy elkötelezetten segítse az embereket és a csoportokat a világ minden táján abban, hogy tervszerűen és harmonikusan legyenek képesek egyre nagyobb erőket mobilizálni annak érdekében, hogy a Földön pozitív változásokat tudjanak létrehozni.


A képen a kutatásokkal igazolt KOHERENCIA állapota látható: olyan PSZICHOFIZIOLÓGIA SZÍV-AGY SZINKRONIZÁCIÓ amely a szívből indul ki és hatására az egész test harmóniába kerül. Ezt együtt végezve a KAPCSOLATI HARMÓNIA és a FLOW állapota áll be.

Tanulni, gyakorolni szeretnéd Magyarországon? 

ld. INTEGRÁL AKADÉMIA